Recuperem el Patrimoni de Sabadell.

El dia 19 d’abril s’ha fet públic per part d’un grup de ciutadans i ciutadanes la iniciativa de crear un espai de participació ciutadana a l’entorn del conflicte generat pel conveni signat per l’actual alcalde Manuel Bustos amb el Ministerio del Interior pel que fa al pagament dels 3.000.000 d’euros i un solar valorat en 5.000.000 d’euros, que en les antigues pessetes són 1.331 milions. Considerant que l’immoble de la Caserna, segons consta al Registre de la Propietat de Sabadell, és propietat del municipi, no entenem que el pagament estigui justificat. Atès que hi ha una total opacitat, ja que no s’han explicat ni els motius ni el desenvolupament de la gestió, hem cregut oportú elaborar aquest espai web com a mecanisme d’informació, participació real i d’incidència en el govern dels afers importants de la ciutat.

 Desde la JNC de Sabadell volem donar tot el nostre suport a:

 http://www.recuperemelpatrimoni.org/

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Recuperem el Patrimoni de Sabadell.

  1. topo diu:

    quiero un map anime mejor

  2. El dia 19 d’abril s’ha fet públic per part d’un grup de ciutadans i ciutadanes la iniciativa de crear un espai de participació ciutadana a l’entorn del conflicte generat pel conveni signat per l’actual alcalde Manuel Bustos amb el Ministerio del Interior pel que fa al pagament dels 3.000.000 d’euros i un solar valorat en 5.000.000 d’euros, que en les antigues pessetes són 1.331 milions. Considerant que l’immoble de la Caserna, segons consta al Registre de la Propietat de Sabadell, és propietat del municipi, no entenem que el pagament estigui justificat. Atès que hi ha una total opacitat, ja que no s’han explicat ni els motius ni el desenvolupament de la gestió, hem cregut oportú elaborar aquest espai web com a mecanisme d’informació, participació real i d’incidència en el govern dels afers importants de la ciutat.

Els comentaris estan tancats.