Nosaltres Som Liberals i tu?

Ser liberal  És més una qüestió domèstica que estrictament pública. És una actitud personal, d’entendre i voler projectar la vida pròpia. És una necessitat vital.

Si creus ser l’amo de la teva vida, comences a ser liberal.

Si penses que tens responsabilitats, sobre tot domèstiques, que mai desapareixen i que amb el teu esforç i voluntat pots garantir cotes superiors de dignitat,  estàs bastant tocat de liberalisme.

 La salut només te la pot garantir una divinitat no terrenal i l’educació ton pares. Amb aquesta domesticitat s’albira el liberalisme del bo .

Si no cagues o pixes en via pública per convicció pròpia, encara que estiguis en festa major,  tens tota la pinta de ser liberal.

Si creus que ets imprescindible per millorar el teu entorn o per fer progressar el món, ets molt liberal.

Si creus que els mèrits de fer les coses ben fetes acabaran per tenir recompensa –material o no-, també ets liberal.

Si sospites que hem de gaudir dels mateixos drets per poder garantir les mateixes oportunitats a tothom, vas  encarat cap el liberalisme.

 Si entens que amb la llibertat es garanteix la realització de la condició humana, vas cami de ser un bon liberal

Finalment, amb un toc d’obvietat majúscula: si ets català hauries de ser entre bastant i molt liberal. A menys que el dring de les teves cadenes, hores d’ara, et soni a música celestial.

Visca Catalunya Lliure!

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Nosaltres Som Liberals i tu?

  1. vifiter31 diu:

    “Si no cagues o pixes en via pública per convicció pròpia, encara que estiguis en festa major, tens tota la pinta de ser liberal.” xDD

    En llegir el titular d’aquest article, m’imaginaria que seria més aviat una broma. Quan l’he vist firmar pels Cadells Nacionalistes m’he esgarrifat. Però és que m’han caigut els collons a terra quan he vist que tot això que estàveu escrivint us ho prenieu seriosament.

    Salut!

Els comentaris estan tancats.